Antti Pennanen seuraa Raimo Helmistä Nuorten Leijonien päävalmentajana – HPK-pomo ihmettelee Jääkiekkoliiton kiirettä

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen aloittaa Nuorten Leijonien päävalmentajana toukokuussa 2020. Pennasen sopimus alkaa toukokuussa 2020 neljän HPK-kauden jälkeen ja jatkuu huhtikuulle 2022.

Ennen Pennasen päävalmentajakautta Nuoret Leijonat suuntaa Tshekin 2020 Nuorten MM-kisoihin Raimo Helmisen valmennuksessa. Helminen aloittaa Nuorten Leijonien päävalmentajana toukokuussa 2019 ja sopimus kattaa yhden kauden.

Pennanen toimii tällä kaudella myös A-maajoukkueen valmennustiimissä. Pennanen oli mukana Jukka Jalosen valmennustiimissä myös Nuorten Leijonien maailmanmestaruuteen päättyneissä kotikisoissa 2016.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen, Pennanen ennakoi Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen onnitteli seuran tiedotteessa Pennasta uudesta pestistä, mutta ihmetteli samalla sopimuksen julkaisun aikataulua.

– Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, että HPK:sta matkataan kiekkomaailman huipulle edelleen myös valmennuspuolella. Antti on HPK:ssa näyttänyt onnistuvansa kehittämään nuoria pelaajia ja saamme Hämeenlinnassa nauttia näistä opeista vielä tulevalla HPK:n 90-vuotis juhlakaudella. Me HPK:ssa tosin ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä julkaista sopimus kesken Liigakauden, Antti Toivanen toteaa HPK:n tiedotteessa.

Helmisen tavoin myös Pennanen on päävalmentajakausillaan mukana A-maajoukkueen valmennusryhmässä miesten MM-kisoissa.

Lähteet: Jääkiekkoliiton ja HPK:n tiedotteet.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!