Legendaarisen Manchester Unitedin managerin Sir Alex Fergusonin pitkän uran varrelta on jäänyt folkloreen useampikin lentävä lause, eikä pojasta polvi tunnu ainakaan pahenevan tältä osin.

Sir Alexin poika Darren Ferguson manageroi Ykkösliigan Doncasteria ja mies poltti hihansa täysin lauantaina Plymouthia vastaan pelatun 1-1-tasapelin jälkeen.

Fergusonia sapetti ennen kaikkea ”päivänselvä rangaistuspotku”, joka Doncasterilta jäi saamatta ottelun loppusekunneilla, eikä hän peitellyt mielipidettään.

– Se oli selkein pilkku joka voi olla, siinä ei ole mitään miettimistä. Kauden selkein rangaistuspotku ja lisäksi [vastustajan] maalissa oli selkeä virhe. Ja pelin jälkeen linjamies naureskelee näille, se on kuvottavaa, Ferguson meuhkasi BBC Radio Sheffieldille.

– Erotuomarit ovat osa-aikaisia ja taso on kammottava, heidän kuntotasonsa on häpeällinen ja olen saanut tarpeekseni.

Ferguson sanoi odottavansa ensi viikolla erotuomaristolta kirjettä, jossa he myöntävät virheensä, mutta painotti samalla että mikään ei muutu.

– Mitä voin tehdä? Ampua heidät, se voisi olla hyvä idea.

– Minun täytyy pitää suuni kiinni ja pitää huolta siitä että olen kunnioittava, mutta kun he naureskelevat ottelun jälkeen ja sanovat ”se oli minun näkemykseni ja se ratkaisee”, olen mielestäni nyt nähnyt tarpeeksi.