Alpinella on ollut vahvempiakin viikkoja. Ensin Fernando Alonso ilmoitti lähtevänsä tallista ja sen jälkeen hänen korvaajakseen ilmoitettu Oscar Piastri kertoi, ettei aja tallissa ensi kaudella.

Alonso siirtyy ensi kaudeksi Aston Martinin ratin taakse. Hänen korvaajaksi oli pitkään uumoiltu F2-sarjan viime kauden voittanutta Piastria, joka toimii myös Alpinella testi- ja varakuskina.

Alpine julkaisikin keskiviikkona Piastrin olevan heidän kilpakuskinsa ensi kaudella. Australialainen oli kuitenkin toista mieltä asiasta.

– Olen siinä ymmärryksessä, että ilman suostumustani, Alpine F1 on julkaissut lehdistötiedotteen tänään iltapäivänä, että ajaisin heillä ensi kaudella. Tämä on väärin enkä ole allekirjoittanut sopimusta Alpinen kanssa kaudesta 2023. En tule ajamaan Alpinella ensi kaudella, Piastri kirjoitti Twitterissä.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.