Valioliigan Arsenalin ja Englannin maajoukkueen legendoihin kuuluva puolustaja Kenny Sansom on kiidätetty sairaalahoitoon. Syytä ei tarkemmin ole kerrottu, mutta itse alkoholi- ja uhkapeliongelmistaan avoimesti kertoneen 61-vuotiaan Sansomin elämäntavat eivät ole olleet ihan terveellisimmästä päästä.

Sansomin Twitter-tilille tehdyssä päivityksessä painotetaan kuitenkin, että kyse ei ole koronatartunnasta. Samalla mediaa pyydetään kunnioittamaan Sansomin ja hänen perheensä yksityisyyttä. Epävirallisten tietojen mukaan Sansom olisi kaatunut humalassa ja lyönyt päänsä pahasti.

Kahdeksan kertaa peräkkäin vuoden joukkueeseen Englannissa valittu Sansom edusti Englantia kahdessa MM-lopputurnauksessa ja pelasi 1980-luvulla peräti 37 maaottelussa peräkkäin. Uran jälkeen kuitenkin elämä ei ole ollut pelkkää auvoa.

– Kuten kaikki tietävät, minulla on ollut pitkään ongelmia alkoholin kanssa. Olen kuitenkin tajunnut, että minun on käytävä taisteluni alkoholin kanssa päivä kerrallaan. Se ei ole helppoa, mutta olen päättänyt että minulla pitää olla tulevaisuus, Sansom kuvasi aiemmin omalla verkkosivullaan.

Kenny Sansom

@KennySansom03
Kenny is currently ill in hospital. He is being well cared for and does not have COVID-19. Kenny’s family and close friends kindly ask the media to respect his and their privacy, plus that of the healthcare workers treating Kenny.