Etelä-Korean ja Algerian välisessä kamppailussa nähtiin yhteensä kuusi maalia, kun Algeria nappasi 4-2 voiton.

Algeria aloitti pelin erittäin vahvasti ja hallitsi täysin ensimmäistä kymmentä minuuttia. Algerian vyörytys tuotti tulosta ja Islam Slimani vei maan 1-0 johtoon 26. minuutilla. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Rafik Halliche iski Algerian toisen osuman kulmapotkusta ja kymmenen minuuttia myöhemmin Abdelmoumene Djabou lisäsi Algerian johtoa vielä yhdellä maalilla. Etelä-Korealla ei ollut ainuttakaan kunnon maalipaikkaa ensimmäisellä jaksolla.

Etelä-Korea tuli toiselle jaksolle aivan uudella ilmeellä ja Heung-Min Son iski heti tauon jälkeen 3-1 kavennuksen. Korea sai maalin jälkeen hyvän paineen päälle Algerian päädyssä, mutta painostuksesta huolimatta Algeria onnistui Yasine Brahimin maalilla iskemään neljännen osumansa ottelussa reilun tunnin pelin kohdalla. Etelä-Korea taisteli loppuun asti ja Ja-Cheol Koo viimeisteli loppulukemat 4-2 72. minuutilla.

Etelä-Korea kohtaa viimeisessä alkulohkon ottelussaan Belgian ja Algeria Venäjän.