Alfa Romeo vetäytyy F1:stä kauden 2023 jälkeen, jolloin siitä tulee jälleen Sauber. Samaan aikaan loppuu myös Valtteri Bottaksen sopimus.

Audi on ilmoittanut tulevansa mukaan F1:iin neljän vuoden sisään ja sen odotetaan ottavan Sauberin paikan. Siinä tapauksessa Sauber katoaisi kokonaan F1-kartalta ja Audi aloittaisi oman organisaation.

Audin tullessa mukaan Bottas olisi 35-vuotias, joten ikänsä puolesta hän pystyisi vielä jatkamaan F1:ssä. Eikä hänellä ole lopettamishaluja.

– Tällä hetkellä ajattelen, että miksipäs ei? Nautin todella tällä hetkellä. Minusta tuntuu siltä, että voin ajaa kovaa tulevaisuudessa, joten miksipä ei, Bottas totesi GPFansin mukaan.

– Minusta tuntuu, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle urheilulle. Luonnollisestikaan et voi sanoa miltä sinusta tuntuu 2-3 vuoden päästä, mutta ainakin tällä hetkellä nautin F1:stä ja kuinka nosteessa laji on tällä hetkellä, Bottas jatkoi.

– Joka kisaviikonloppuna on loistava tunnelma, olen mukavassa tallissa työ ja vapaa-aikani ovat hyvässä suhteessa, ja minusta tuntuu, että voin jatkaa vielä kauan, Bottas sanoi.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.