Aleksander Barkovin loistovire sai jatkoa viime yönä Floridan kaataessa Vancouverin. Juuse Saros kesti taas kiekkosateen johdattaen Nashvillen voittoon.

Barkov teki maalin ja syötti yhden Floridan kaataessa Vancouverin 5-2. Loistavaa tulokaskautta pelaava Anton Lundell sai tililleen kaksi syöttöpistettä ja Juho Lammikko vastasi yhdestä Vancouverin maalista.

Saros oli jälleen mies paikallaan torjuen 40 kertaa, kun Nashville voitti jatkoajalla Coloradon 5-4. Mikael Granlund sai myös syötön tililleen. Kasperi Kapanen taituroi kaksi syöttöä Pittsburghin voittaessa Anaheimin. Joonas Korpisalo sai 16 torjuntaa Columbuksen hävitessä Chicagolle ja Ukko-Pekka Luukkonen loukkaantui ensimmäisessä erässä, kun Buffalo hävisi Tampa Baylle.

NBA:n viime yön tulokset:
Florida-Vancouver 5-2
Columbus-Chicago 2-4
Buffalo-Tampa Bay 1-6
Nashville-Colorado 5-4 ja.
Vegas-Toronto 3-4 vl.
Anaheim-Pittsburgh 1-4
San Jose-Detroit 3-2 ja.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.