Aleksander Barkov oli viime yön suomalaisnimi viimeistellessään hattutempun. Samalla Barkov teki yhden kauden maaliennätyksensä.

Barkov oli Floridan tähti tehdessään joukkueensa kaikki maalit 3-2-voitossa Islandersia vastaan. Voittomaali syntyi vieläpä jatkoajalla. Barkov nosti samalla kauden maalimääränsä 37, joka on hänen yhden kauden maaliennätyksensä, vaikka hän missasi kauden aikana 12 peliä loukkaantumisen takia. Hänen aiempi ennätyksensä oli 35 maalia.

Juuse Saros ja Mikael Granlund olivat Nashville sankareita Calgary-voitossa. Saros torjui ottelussa 19 kertaa ja Granlund veivasi ratkaisevan rangaistuslaukauksen sisään voittomaalikilpailussa.

Ville Husso torjui 32 kertaa, mutta St. Louisin yhdeksän ottelun voittoputki katkesi, kun Boston nappasi jatkoajalla 3-2-voiton. Erik Haula syötti yhden Bostonin maaleista. Kaapo Kähkönen oli mies paikallaan San Josen maalilla torjuessaan 22 kertaa Sharksin raadellessa Columbuksen.

NHL:n viime yön tulokset:
Islanders-Florida 2-3 ja.
Toronto-Philadelphia 5-2
Montreal-Minnesota 0-2
Tampa Bay-Detroit 3-4
Rangers-Winnipeg 3-0
Nashville-Calgary 3-2 vl.
St. Louis-Boston 2-3 ja.
Vancouver-Ottawa 3-4 vl.
Anaheim-Los Angeles 1-2
San Jose-Columbus 3-2

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.