Florida Panthersin ja Aleksander Barkovin mahtikausi sai jatkoa, kun joukkue voitti Washingtonin Barkovin ollessa tulikuumana. Samaan aikaan Miro Heiskanen oli loistovedossa Dallasin paidassa.

Florida voitti Washingtonin 5-4 suomalaisten toimiessa ratkaisijoina. Barkov iski Floridalla kaksi maalia ja Eetu Luostarinen sinetöi voiton jatkoajalla.

Samalla Barkov nousi Olli Jokisen rinnalle Panthersin kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi. Molemmat ovat tehneet nyt 188 maalia Panthers-paidassa.

Heiskanen oli ottelun tähti syöttäessään Dallasille kolme maalia 4-3-jatkoaikavoitossa Calgarya vastaan. Heiskanen valittiin itseoikeutetusti myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

NHL:n viime yön tulokset:
Florida-Washington 5-4 ja.
Boston-Detroit 5-1
Toronto-Tampa Bay 2-1 ja.
Montreal-Islanders 2-6
Ottawa-Vegas 1-5
Pittsburgh-Philadelphia 3-2 ja.
Calgary-Dallas 3-4 ja.
Seattle-Buffalo 5-2
San Jose-St. Louis 3-5

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.