Aleksander Barkov iski löylyä, kun Floridan murskavire sai jatkoa Edmontonin kustannuksella.

Florida voitti Edmontonin selvästi 6-0 ja Barkov taiteili kaksi maalia ja syötön. Anton Lundell sai tililleen myös yhden syöttöpisteen. Mikko Koskinen torjui Edmontonin maalilla 22 kertaa.

Mikko Rantanen pääsi taas pisteiden makuun maalilla ja syötöllä Coloradon voittaessa Los Angelesin. Nashville suomalaiset olivat jälleen isossa roolissa Mikael Granlundin saalistaessa 1+1 ja Eeli Tolvasen iskiessä maalin Winnipeg-voitossa. Juuse Saros torjui 36 kertaa.

Roope Hintz teki maalin ja syötti yhden, kun Dallas kukisti Buffalon 5-4. Henri Jokiharju sai syötön kahteen Buffalon maaliin. Patrik Laine iski voittomaalin Columbuksen kaataessa Philadelphian 2-1. Rasmus Ristolainen syötti Philadelphian ainokaisen. Erik Haula petasi kaksi Bostonin maalia 4-3-voitossa Washingtonista ja Artturi Lehkonen sai syötön yhteen Montrealin maaliin, mutta Canadiens taipui Vegasille.

NHL:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Columbus 1-2
Buffalo-Dallas 4-5
Boston-Washington 4-3
Pittsburgh-Ottawa 6-4
Nashville-Winnipeg 5-2
Edmonton-Florida 0-6
Los Angeles-Colorado 1-4
Seattle-San Jose 3-2
Vegas-Montreal 4-3 ja.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.