Aleksander Barkov ja Patrik Laine iskivät maalit viime yön NHL-kierroksella. Ilouutisiin kuului myös Roope Hintzin paluu pelikentille.

Barkov iski Floridalle yhden maalin, mutta maali jäi laihaksi lohduksi, kun Rangers voitti 6-2. Barkov venytti samalla pisteputkensa kahdeksan ottelun mittaiseksi. Ottelun suomalaisnimi oli Kaapo Kakko, joka teki esityön kahteen Floridan maaliin. Floridan Eetu Luostarinen ja Anton Lundell saivat niin ikään nimensä syöttötilastoon.

Patrik Laine oli tehokkaalla pelipäällä tehdessään maalin ja syöttäessään toisen, mutta Calgary nappasi pisteet 3-2-jatkoaikavoitolla. Joonas Korpisalo torjui Columbuksen maalilla 45 kertaa.

Roope Hintz teki vahvan paluun jäille parin viikon tauon jälkeen ja sai heti pistetilinsä auki jo toisella minuutilla syöttäessään Dallasille maalin. Buffalo kuitenkin korjasi potin voittaen jatkoajalla 3-2.

NHL:n viime yön tulokset:
Rangers-Florida 6-2
Toronto-Islanders 5-2
Dallas-Buffalo 2-3 ja.
Calgary-Columbus 3-2 ja.

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.