Suomalaiset olivat varsin hyvin edustettuina viime yön NHL-peleissä. Suurimman huomion varasivat Aleksander Barkov sekä Mikko Rantanen.

Barkov teki kaksi maalia ja syötti yhden, mutta Florida taipui voittomaalikisassa Dallasille. Lisäksi Anton Lundell ja Eetu Luostarinen saivat syöttöpisteet Floridan maaleihin ja Miro Heiskanen teki esityön yhteen Dallasin maaleista.

Mikko Rantanen oli huippuvireessä tehoilla 1+2 Coloradon murskatessa Winnipegin. Erik Haula syötti yhden Bostonin maaleista, mutta Kaapo Kähkönen avitti Minnesotan 3-2-voittoon 36 torjunnallaan. Ukko-Pekka Luukkoselle kirjattiin 18 torjuntaa, kun Buffalo taipui San Joselle 2-3 ja Kasperi Kapanen sai syötön Pittsburghin murskatessa Philadelphian.

Kaapo Kakko syötti Rangersin ainokaisen Vegasia vastaan ja Joonas Korpisalon 25 torjuntaa eivät riittäneet tuomaan Columbukselle voittoa New Jerseystä. Mikael Granlund antoi syötön ja Juuse Saros torjui peräti 46 kertaa Nashvillen voittaessa Los Angelesin.

NHL:n viime yön tulokset:
New Jersey-Columbus 3-1
Boston-Minnesota 2-3
Buffalo-San Jose 2-3
Tampa Bay-Calgary 4-1
Philadelphia-Pittsburgh 2-6
Dallas-Florida 6-5 vl.
Colorado-Winnipeg 7-1
Arizona-Chicago 6-4
Vegas-Rangers 5-1
Los Angeles-Nashville 2-4

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.