Aleksander Barkovin ja Anton Lundellin yhteispeli säväytti viime yön NHL-kierroksella. Suomalaiskaksikko valtasi tähdistöpaikat.

Barkov tarjoili alivoimalla Lundellille haarojensa välistä kiekon eikä Lundell erehtynyt, vaan tuikkasi kiekon verkkoon. Lundell teki 6-1-voitossa kaksi maalia ja Barkov saalisti kaksi syöttöä. Heidät valittiin myös ykkös- ja kakkostähdiksi. Eetu Luostarinen ja Petteri Lindbohm saivat myös tililleen syöttöpisteen.

Juuse Saros joutui melkoiseen kiekkosateeseen, kun St. Louis jyräsi Nashvillen yli 8-3. St. Louis pamautti toisessa erässä peräti seitsemän maalia. Saros vaihdettiin maalilta pois neljännen maalin jälkeen ja hän torjui yhteensä 16 kertaa.

NHL:n viime yön tulokset:
Detroit-Florida 1-6
Philadelphia-Buffalo 3-5
Nashville-St. Louis 3-8
Minnesota-San Jose 5-4 ja.
Toronto-Islanders 4-2
Anaheim-Columbus 6-4

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.