Jalkapallon MM-finaali pelataan tänään sunnuntaina kello 18. Vastakkain Moskovassa iskevät Ranska ja Kroatia.

Aki Riihilahti ei olisi osannut aavistaa, että nämä kaksi joukkuetta pelaavat loppuottelussa. HJK:n toimitusjohtaja ei uskonut, että varsinkaan Ranska menee turnauksessa näin pitkälle, vaikka joukkue pelasikin EM-finaalissa kotikisoissaan 2016.

– Ennen kisoja pidin Kroatiaa yllättäjänä ja olin itse laittanut sen omassa veikkauksessa kahdeksan joukkoon. Ranskaa en ollut laittanut ollenkaan näin pitkälle ja kaikki muut veikkaukset menivät ihan pieleen, Suomen maajoukkueen entinen runkopelaaja Riihilahti sanoi O´Learys Bakersin MM-futislounaalla Viafreen haastattelussa.

Hän toivoo Kroatian juhlivan illalla maailmanmestaruutta.

– Ranska on ollut todella vakuuttava. Puolustaa erittäin hyvin. Jotenkin futisfanina sydämessään toivoo, että Kroatia sen voittaa. Mutta kaikki järki ja laatukriteerit sanovat, että Ranska on niin paljon parempi. Mutta puhutaan MM-finaalista, yksittäisestä ottelusta, ja yksittäisessä ottelussa voi käydä mitä vaan.

– Jos pitäisi lyödä vetoa, niin löisin vetoa Ranskan puolesta, mutta toivon Kroatiaa.

– On ollut hienot kisat ja tämä on hyvin varmasti kuvaavaa tämä finaali, että minkä näköiset kisat on olleet.

Aiemmin lauantaina Belgia kaatoi Englannin pronssiottelussa 2-0.

UEFA Nations League ja EM-karsinnat näkyvät ensi syksystä alkaen Viasatilla ja Viaplayssa. Kaikki Huuhkajien ottelut ovat myös vapaasti katsottavissa Viafreessä.