Evertonin laituri Yannick Bolasie toipuu parhaillaan polvivammasta, mutta tämä ei estä häntä huolehtimasta vanhasta seurastaan.

Kaukana Englannin liigan alapuolisissa sarjoissa pelaileva Hillingdon Borough oli hiuskarvan päässä lapun pistämisestä luukulle kunnes Bolasie saapui entisen seuransa avuksi. Hillingdon oli luopumassa sarjassa kannatuksen puutteen takia ennen Bolasien väliintuloa.

– Kun Bolasie kuuli uutiset, hän otti yhteyttä ja tarjosi henkistä tukeaan. Hän ajattelee aina meitä ja kunnioittaa todella seuraa. Hän halusi tietää mitä on tapahtumassa ja miten hän voisi auttaa, seuran puheenjohtajatar Dee Dhand kertoi Mirrorille.

– Tämä ei ole taloudellinen kysymys. Omistamme kenttämme ja saamme varoja vuokraamalla tilojamme. Tunnemme vain kannatuksen puutteen niin seuran osalta kuin liigan ulkopuolisen jalkapallon osalta yleisestikin.

Bolasie otti asian omakseen ja kannattajiakin alkoi löytyä Hillingdonin tueksi ja luopumisuhka on poistunut.

Kongon maajoukkuepelaaja edusti itse nuorena Hillingdonia ilman korvausta – bonusta lukuun ottamatta.

– Lopulta päädyin antamaan hänen ilmaisen hampurilaisen jokaisesta maalista. Kerran hän teki kahdeksan maalia ja joutui jakamaan bonuksensa joukkuekavereitten kanssa, Dhand muistelee.

Bolasie vahvisti tarinan Evertonin verkkosivuilla.

– On totta että minulle maksettiin hampurilaisina. Tällaisia tarinoita oli silloin paljon.