Veikkausliigaseurat ovat tällä hetkellä tukalassa tilanteessa, mutta positiivistakin uutista kuultiin keskiviikkona. IFK Mariehamnin tueksi on yhä vahvemmin asettunut paikallinen mahtimies ja miljonääri Anders Wiklöf. Wiklöf on ollut vahvasti mukana IFK Mariehamnin toiminnassa taustalla jo pitkään, mutta sponsorointi saa nyt hiukan uusia muotoja.

– Kaikissa yhteiskunnissa on nyt tietysti paljon epävarmuutta ja todella erityinen vaihe poikkeustilan takia. Samaan aikaan tunnen, että on tärkeää osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja sen suhteen IFK Mariehamnin joukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle, Wiklöf sanoo Veikkausliigan verkkosivujen mukaan.

– Sen myötä minusta on nyt oikea hetki vahvistaa pääyhteistyökumppanuus 13. perättäiselle vuodelle ja tänä vuonna minä itse olen kumppanina. Hotel Arkipelag on ollut yhteistyökumppanina 12 vuotta, mutta koska hotellin toiminta on juuri nyt enemmän tai vähemmän alasajettu, näimme tämän parempana ratkaisuna tänä vuonna.

Wiklöf odottaa monen muun tavoin innolla edessä olevaa Veikkausliigakautta.

– Kun jalkapalloa päästään taas pelaamaan, uskon että IFK pystyy hyvään kauteen uuden joukkueen ja uuden valmentajan myötä.