Ilves on vahvistanut hyökkäystään solmimalla sopimuksen 18-vuotiaan Fofana Tiemokon kanssa. Norsunluurannikkolaista pidetään kovan luokan lupauksena – tästä osoituksena myös se, että Ilveksellä on optio kahdesta lisävuodesta Fofanan kanssa.

– Fofana on todella terävä liikkeissään ja hän tekee jatkuvasti hyviä aloitteita hyökkäyskolmanneksella. Ensimmäisen kerran olen nähnyt hänen pelaavan jo vuonna 2015 Gothia Cupissa Right to Dream -akatemian joukkueessa. He myös voittivat tuolloin tuon kovatasoisen turnauksen ja Fofana oli yksi joukkueen ehdottomista avainpelaajista. Tuon joukkueen pelaajista on jo muutama muukin pelaaja siirtynyt Eurooppaan pelaamaan, Jarkko Wiss kehui Ilveksen verkkosivuilla tuoretta hankintaa.

– Nyt meille avautui hyvä mahdollisuus saada lisää leveyttä sekä kilpailua hyökkäyspäähämme ja samalla pystymme rauhassa katsastamaan hänen osaamistaan tulevia kausia ajatellen. Jos pystymme ulosmittaamaan kaiken hänen potentiaalinsa, on meillä käsissämme hyvä lisä hyökkäykseemme tuleville kausille.

Fofana siirtyi Tampereelle tanskalaisesta Nordsjällandin joukkueesta.