Kouvot otti toisen voiton Korisliigan finaalisarjassa Tampereen Pyrinnöstä, kun se suorastaan jyräsi tamperelaiset Hakametsän jäähallissa lukemin 82-69. Kouvot johtaa sarjaa nyt 2-0.

Kouvot oli pelissä kuskin pukilla koko ajan, eikä Pyrintö saanut kaukoheittäjiä millään kuriin. D.J. Richardson teki Kouvoille 20 pistettä ja Alexander Madsen 16. Pyrinnöstä parhaiten osui J´Nathan Bullock, jonka saldo oli 17 pistettä.

– Pitää onnitella Kouvoja, he olivat tänään askeleen parempia läpi ottelun. Tosi nihkeä startti meiltä, vaikka olimme kohtalaisen hyvällä energialla. Emme olleet tarpeeksi organisoituja kentällä ja emme yksinkertaisesti päässeet peliin kiinni kummassakaan päässä. Siitä vastuun kannan minä ja pitää analysoida miksi näin kävi, sanoi Pyrinnön valmentaja Ilkka Palviainen seuran nettisivuilla.

– Kouvot heitti tänään ihan OK, ei mitenkään maagisen hyvin, mutta he saivat todella paljon pisteitä toisista yrityksistä. Toisella puoliskolla pelasimme paremmin ja paremmalla energialla. Kouvot vastasi meidän runeihin laittamalla hemmetin kovia heittoja sisään. Olen tyytyväinen kuitenkin siitä, että hyökkäsimme tänään aggressiivisesti kohti koria ja pääsimme 21 kertaa viivalle, Palviainen kertoi.