Liverpoolin kokenut slovakkitoppari Martin Skrtel on allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen. Skrtel on pelannut Liverpoolissa alkuvuodesta 2008 saakka ja kuuluu joukkueen ehdottomaan vakiokalustoon.

Skrtel kuuluu käytännössä jo kalustoon seurassa ja tunne on molemmin puoleinen.

– Tämä on hieno asia itselleni ja perheellinen, koska olemme olleet Liverpoolissa seitsemän ja puoli vuotta ja sinä aikana rakastuneet tähän kaupunkiin ja sen ihmisiin. Poikamme myös syntyi Liverpoolissa, Skrtel kertoi seuran verkkosivuilla.

– Samaa voin sanoa seurasta, kannattajista ja kaikista seurassa työskentelevistä.

Skrtelin mukaan jatko Liverpoolissa on koko ajan ollut ykkösvaihtoehto ja kun sopimus on nyt selvä, voi katsoa tulevaan kauteen.

– Pelasimme Mestarien liigaa viime kaudella ja kun kerran pelaat siellä, haluat pelata siellä aina. Se tulee olemaan päätavoitteemme ensi kaudella – saada paikka Mestarien liigaan – ja toki yltää niin korkealle kuin mahdollista Valioliigassa, Skrtel linjaa.

Skrtel ja Liverpool kohtaavat pre-seasonin viimeisessä harjoitusottelussaan HJK:n 1. elokuuta Helsingin Olympiastadionilla. Kello 19.30 alkavan ottelun liput myy Lippupalvelu.