Werder Bremen järjesti Bundesliigassa yllätyksen  kaadettuaan dramaattisten vaiheiden jälkeen Dortmundin.

Dortmund viritteli jo voiton juhlia johtaessaan kahdella maalilla muutama minuutti ennen loppua. Lee Buchanan kavensi kuitenkin 89. minuutilla, jonka jälkeen joukkue sai uutta virtaa. Niklas Schmidt puski tasoitusmaalin kolmannella lisäaikaminuutilla ja Oliver Burke täräytti viidennellä lisäaikaminuutilla 3-2-voittomaalin.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Täysin uskomaton nousu Werder Bremeniltä Dortmundin vieraana! 😳

89' 2-1 Buchanan
90+3' 2-2 Schmidt
90+5' 2-3 Burke

Tästä vielä Bremenin maalit @VilleKuusinen:n tulkitsemana, olipahan matsi!

#bundesliga #bulifi

Lukas Hradecky palasi Bayer Leverkusenin tolppien väliin pelikieltonsa jälkeen, mutta joukkue hävisi jo kolmannen pelinsä Hoffenheimin hakiessa pisteet 3-0-voitolla. Fredrik Jensen oli jälleen Augsburgin avauksessa, mutta Mainz oli vahvempi 2-1.

Union Berlin kaatoi RB Leipzigin 2-1 ja Freiburg kukisti Stuttgartin 1-0. Wolfsburg ja Schalke pelasaivat maalittoman tasapeliln.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät Bundesliigaa suorina lähetyksinä.