Viron Premium Liigan kauden viimeistä edellinen kierros pelattiin viikonloppuna ja mestaruudesta taistelee päätöskierroksella ensi lauantaina vielä kolme joukkuetta; aivan kuten Veikkausliigassakin tällä kaudella.

FC Floran mestaruusmahdollisuudet sulivat viikonloppuna, kun joukkue menetti viimeisen 10 minuutin aikana 3-1-johtonsa Sillamäe Kalevia vastaan ja tasapeli ei Floralle riittänyt.

Sarjataulukon kärkijoukkue FC Infonet kaatoi jo perjantaina Paiden 3-1 ja löi painetta takaa-ajajille. Floralle paineet olivat liikaa ja tiukkaa oli muillakin. FC Levadia puristi vaivoin 1-0-vierasvoiton jo aikoja sitten putoajaksi tuomitusta Rakvere Tarvasista ja samoin numeroin raapi myös Nõmme Kalju pisteet Tartu Tammekan vieraana.

Päätöskierroksella Infonet lähtee kahden pisteen etumatkan turvin ennen Levadiaa ja Nõmmea. Mestaruus on kuitenkin kaikkea muuta kuin kirkossa kuulutettu, sillä Infonet matkaa Nõmmen Hiiu Staadionille päätöskierroksella ja Levadia puolestaan kohtaa Floran, joka tavoittelee edelleen europaikkoja.