Viimeinen paikka jaossa – Kasperi Kapanen vai Joonas Korpisalo?

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

NHL:n paluun ensimmäinen pelillinen vaihe päättyy sunnuntaina ja maanantaiaamuna. Päivän kahdessa ensimmäisessä ottelussa ratkotaan sijoituksia idässä ja lännessä. Kello 19.00 alkaa Washingtonin ja Bostonin välinen ottelu, jossa ratkotaan sijat kolme ja neljä sekä tuleva play-off -vastustaja. 22.00 pelaavat St. Louis ja Dallas ratkaistaan samat sijat ja asiat kaavion toisella puolella.

Päivän ylivoimaisesti isoimmat panokset ovat tiskillä vasta yöllä. Ainoassa viiteen otteluun venyneessä pudotuspelikarsintojen otteluparissa ovat vastakkain Toronto ja Columbus. Erittäin tapahtumarikkaassa ottelusarjassa ratkaistaan, mikä on viimeinen joukkue, joka jatkaa Stanley Cupin pokaalin jahtaamista.

Toronton riveissä suomalaista on Kasperi Kapanen, Columbusta puolestaan johtaa GM:n tehtävissä Jarmo Kekäläinen ja maalivahdeista suomalaisosaamista edustaa Joonas Korpisalo. Markus Nutivaara on tällä hetkellä loukkaantunut.

Ottelu Toronton ja Columbusin välillä alkaa 03.05 maanantaina. Ratkaisussa on mukana tutusti V Sport sekä Viaplay -palvelu.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!