Takuuvarmana tunnettu maalintekijä Jeff Skinner pelasi viime kaudella varjojen mailla. Nyt maalijyvä on kuitenkin löytynyt.

Varjojen mailla pelasi viime kaudella koko Buffalo Sabres, mutta Skinnerin maalimäärä jäi lukemaan seitsemän vaikka pelejä hän pelasi 53 kappaletta.

Niukka maalimäärä todella ihmetytti, sillä Skinner tunnettiin Carolinan vuosinaan tasaisen hyvänä maalintekijänä ja Buffalon avauskaudella 2018-19 hän teki peräti 40 maalia.

Hiljakseen Skinner on palaamassa omalle tasolleen. Sunnuntain ottelussa Montrealin vieraana hän teki peräti neljä maalia, kun Sabres voitti Canadiensin 5-3. Samalla hän eteni uusille lukemille maalitilastossa: koossa on 20 maalia eli jo nyt 13 maalia enemmän kuin viime kaudella. Jos vire jatkuu edes jotenkin samana, hän saattaa sijoittua varsin korkealle NHL:n tasaisessa maalipörssissä.

Maalitilaston kärkipaikan jakavat Leon Draisaitl Edmontonista ja Chris Kreider Rangersista. Molemmat ovat tehneet 33 maalia. Kolmas samalla kymmenluvulla oleva pelaaja on Toronton Auston Matthews, jolla on tehtynä maali vähemmän. Neljäntenä on Washingtonin Alex Ovetshkin, joka viettää hiljaisempaa ajanjaksoa. Maaleja yhteensä 29, ja kun muutkin ykköstykit ovat osuneet säästeliäästi, venäläinen on edelleen taistelussa mukana koko sarjan maalikuninkuudesta.

Elisa viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden NHL-ottelut.