Viesti ”korkeammalta olennolta” – UFC-ottelija puukotti kahta sisartaan

© Kuva: Getty Images

Meksikolaisen Irwin Riveran ura vapaaottelun UFC:ssa alkoi viime vuoden toukokuussa, mutta näyttää nyt päättyvän hyvin nopeasti. Rivera on nimittäin Boynton Beachin poliisin suojissa epäiltynä ensimmäisen asteen murhan yrityksestä.

Rivera puukotti hengenvaarallisesti kahta sisartaan ja kerto saaneensa viestin ”korkeammalta olennolta” ja ryhdyttyään tekoon tämän seurauksena.

– Menin heidän huoneeseensa, kun he olivat nukkumassa ja aloin puukottaa heitä pronssiveitsellä, Rivera tunnusti poliisiraportin mukaan.

Poliisi löysi hänen 22-vuotiaan sisarensa kadulta pistovammoja niin selässään, päässään kuin käsissäänkin. Hän kertoi poliiseille veljensä olevan yhä sisällä talossa toisen sisaren kanssa. Poliisi löysikin talosta 33-vuotiaan naisen, jolla oli vastaavia vammoja.

Kumpikin siskoista selvisi kuitenkin hengissä ja on sittemmin asettunut vahvasti puolustamaan veljeään. Tämän vahvisti myös äiti Susana Campos.

– Kaikki toivomme, että hän saa ammattimaista psyykkistä apua, jota hän välttämättä tarvitsee, Campos sanoi MMA Fighting -sivustolle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.