Ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström puolustaa WBC-liiton vyötään Englannin Sheffieldissä lauantaina 8.helmikuuta. Vastaansa Wahlström saa IBO-liiton mestarin Terri Harperin. Ottelu on nähtävissä yksinoikeudella Viaplay-palvelussa la 8.2.

Eva Wahlströmillä on lauantaina edessään kuudes tittelinpuolustusottelu, johon hän saa vastaansa IBO-liiton mestarin Terri Harperin. Pelissä ovat näin kahden liiton mestaruusvyöt.
Wahlströmillä on ammattilaisurallaan takanaan 26 ottelua, josta hän on voittanut 23. 16-vuotta nuoremmalla Harperilla on luonnollisesti vähemmän ottelukokemusta mutta hän on puolestaan suurpromoottori Matchroomin lupaavin nouseva tähti naisnyrkkeilyn puolella.

Eva Wahlströmin ja Terri Harperin ottelu käydään jääkiekkojoukkue Sheffield Steelersin, yli 13 000 katsojaa vetävässä kotihallissa. Illan pääottelussa nähdään Sheffieldin oman sankarin Kell Brookin ottelu amerikkalaisnyrkkeilijä Mark DeLucaa vastaan.

– Eva lähtee puolustamaan maailmanmestaruuttaan nuorta haastajaa Terri Harperia vastaan vieraskehään Harperin takapihalle. 23-vuotias haastaja voitti amatöörinä B-tyttöjen EM-hopeaa ja on ammattilaisena kasannut listan 9-0. Hänestä ollaankin leipomassa täyttä vauhtia Katie Taylorin manttelinperijää. Eva lähtee ottelun monien vedonlyöntitoimistojen kertoimien mukaan altavastaajana, mutta uskon silti vahvasti, että Evan kokemus on vielä liikaa Terri Harperille.

– Tapahtuman toisessa pääottelussa Sheffieldin paikallinen supertähti Kell Brook kohtaa DeLucan. Ilta on jopa niin merkittävä, että Valioliiga-joukkue Sheffield United siirrätti lauantaille merkityn kotiottelunsa sunnuntaille. Hieno ilta luvassa!, lupaa Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin.

Suora lähetys nyrkkeilyillasta alkaa Viaplayssa lauantaina 8.2. klo 21.00.