Valkeakoskelainen Veikkausliigaseura FC Haka kertoo verkkosivuillaan, että FC Haka Oy:n tilinpäätös 2021 näyttää monella mittarilla toiminnan kehittyneen ja suunnan olevan hyvä.

Tilikauden liikevaihto oli 1,1M€ ja se kasvoi koronarajoitteista ja epävarmuuksista huolimatta merkittävästi. Kasvu edelliseen vuoteen verrattuna oli yli 30%. Tilikauden tulos oli positiivinen, kuten myös edellisellä tilikaudella (tulos 2021: 60t€, 2020: 35t€).

– Tällaiset tunnusluvut kertovat, että toiminta on hallinnassa ja jatkuvuuden periaate toteutuu. Yksi tärkeimmistä tavoitteista FC Hakalla on kehittyä niin, että joka vuosi ollaan paremmassa tilanteessa ja edetään kohti tavoitetta säännöllisistä Europeleistä taloudellisesti vakaalla pohjalla. Se vaatii jatkuvaa myynnin kehittämistä, suunnitelmallista urheilutoiminnan kehittämistä sekä pysyvää kustannuskuria. Haka-yhteisön ja seuran kannattajien tuki on täysin korvaamaton osa. Yhdessä mennään eteenpäin, kertoo FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen seuran sivuilla.

– Meidän tapamme edetä on hallitusti ja suunnitelmallisesti joka päivä toimintaa kehittäen. On tietenkin tärkeää, että myös taloudelliset tunnusluvut kertovat samaa tarinaa. Toimistolla, valmennuksessa ja joukkueessa tehty kova työ ja ammattitaito näkyvät urheilullisten tulosten lisäksi muillakin mittareilla, hän jatkaa.

Lähde: FC Hakan verkkosivut