Veikkausliigaseuralle arvokas jatkosopimus

© Kuva: Juha Tamminen
Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

SJK:ta kaudesta 2015 alkaen edustanut keskikenttäpelaaja ja joukkueen kapteeni Mehmet Hetemaj, 31, on allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen.

SJK-kapteeni on syntynyt Kosovossa, mutta muuttanut jo lapsena perheensä kanssa Suomeen. Hän on edustanut Suomea maajoukkueessa ja pelannut urallaan ammattilaisena Suomen lisäksi Italian ja Kreikan sarjoissa. Hän on voittanut SJK-paidassa muun muassa Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin.

– Olen ollut täällä jo pitkään ja tänä aikana tämä seura on tullut minulle kokoajan läheisemmäksi. Tuntuu, että tämä on jo niin paljon mun koko identiteettiä, Seinäjoki ja SJK. Kaikki se mikä on tässä ympärillä. Mulla on hyvä olla täällä, perheelläni on hyvä olla täällä ja minulla on kaksi poikaa syntynyt Seinäjoella. En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee minulle näin rakas kuin tämä minulle on. Ja pikkuhiljaa on tässä vuosien aikana sitten tullut sellainen olo, että olisi kiva pelata täällä koko loppu-ura, Hetemaj kertoo SJK:n verkkosivuilla.

– Ja nyt se sitten näyttää siltä. Uskon ainakin itse, että tulen pelaamaan täällä viimeiset otteluni, ainakin pääsarjassa. Ja olen todella iloinen siitä. Mulle tämä oli oikeastaan täysin selvä juttu, kun tänä aikana täällä olen kieltäytynyt kaikista muista tarjouksista, Hetemaj jatkaa.

SJK:n kannattajien keskuudessa Hetemaj on erittäin arvostettu ja hän on voittanut kannattajien vuoden pelaaja palkinnon kaudella 2017. Otteluita SJK:ssa on yhteensä 143 ja niissä hän onnistunut maalinteossa 17 kertaa.

– Se tekee minut entistä iloisemmaksi, kun tiedän miten paljon fanit ja ihmiset tässä kaupungissa arvostavat sekä tulevat juttelemaan kaupungillakin. Tunne on kyllä molemminpuolinen, kiittelee Hetemaj.

Lähde: SJK:n verkkosivut

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!