Petteri Forsell on tullut tunnetuksi taiturimaisista otteistaan. Forsell tietää taitonsa eikä pidä niitä vakan alla.

FC Interin kanssa viime vuonna sopimuksen tehnyt taituri säväytti jo viime kaudella, ja on jatkanut siitä mihin jäi myös tällä kaudella. Kun Forsell pystyy parhaimpaansa, hän tietää olevansa parhaimmistoa.

– Kun tulin syksyllä tänne, niin minulla oli tunne, että voisin olla kentän paras. Se on kiva tunne ja minulla on edelleen sama tunne. Kroppa on pysynyt terveenä ja sen vuoksi pystyy sanomaan vuosia lisää. Jos huono tuuri käy, niin on niin ja näin, mutta minusta tuntuu, että voin olla kentän paras pelaaja joka pelissä, Forsell toteaa tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

– Se on henkilökohtainen tunne. Tiedän, että aina kun saan pallon, niin mietitään keinoja, millä vastustaja saa pysäytettyä minut. Silti teen tulosta, niin tiedän, että olen hyvä pelaaja, Forsell jatkaa.

Inter on totuttu näkemään sarjataulukon kärkipäässä, mutta tällä kaudella se on tasaisessa keskikastissa taistelemassa pääsystä Mestaruussarjaan. Forsell myöntää, että myös hänellä on ollut parannettavaa, mutta ajoittain hän on ollut tyytyväinen myös omiin suorituksiinsa.

– En ole ehkä ollut niin hyvä, mutta ehkä olen menossa siihen suuntaan. Minulla pitäisi olla enemmän maaleja. Ehkä se johtuu siitä, että en ole koettanut itse ratkaista tietyissä tilanteissa tarpeeksi itsekkäästi. Välillä kun on katsonut pelejä jälkeenpäin, ja millaisia maalipaikkoja sitä on pystynyt rakentamaan, niin ei siihen paljon huonompi kuin halvatun hyvä pysty, Forsell heittää.

Forsellin taitoja voi seuraavan kerran ihastella sunnuntai-iltana, kun FC Inter isännöi KuPS:aa. Forsellin ajatuksia lisää Suplan Veikkausliiga-podcastissa.