Keskiviikkona käynnistyvä uusi Veikkausliigakausi kätkee sisälleen suuria tunteita myös otteluiden ulkopuolella.

Yksi sykähdyttävimmistä teoista on Veikkausliigan lahjoittamat potkupuvut, eli bodyt, Veikkausliigapaikkakuntien synnytysosastoille.

Tämän myötä kaikki kauden avauspäivänä 5. huhtikuuta tuolloin kotiottelun pelaavien seurojen alueilla syntyneet saavat elämänsä alkumetreille mukaansa Veikkausliigan bodyn lämmittämään vastasyntyneen kevättä.

Potkupukujen lahjoituksella Veikkausliiga haluaa huomioida uudella tavalla heitä, jotka muodostavat maahamme uutta sukupolvea. Tämän matkan aikana Veikkausliiga haluaa myös omalta osaltaan tarjota iloisia elämyksiä ja muistoja, kun keväällä 2023 syntyvät lapset pääsevät vuosien edetessä mukaan Veikkausliigaotteluiden katsomoihin.

– Tämä on myös meidän sympaattinen kannanottomme huoltosuhteen positiiviseen merkitykseen yhteiskunnassamme. Matalalla syntyvyydellä on tutkitusti kauaskantoisia vaikutuksia tulevaisuuteen ja tämäkin ajatus on syytä tiedostaa yhteiskunnallisen keskustelun osalta, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa taustoittaa Veikkausliigan tiedotteessa.

Tiedote ja kuva: Veikkausliiga