Chicago Blackhawksin venäläispelaaja Artemi Panarin on mainiossa vireessä. Eilen hän teki NHL-uransa ensimmäisen hattutempun, kun Chicago pesi New York Rangersin 5-3.

Panarinista tekee mielenkiintoisen tapauksen se, että häntä ei ole koskaan varattu NHL:ään. 24-vuotias todella taitava hyökkääjä nousi Chicagon kokoonpanoon harjoitusleirin kautta ja on totisesti täyttänyt paikkansa. Hän dominoi tulokkaiden pistepörssiä tehoillaan 22+35=57.

– Hän on ollut aivan loistava heti avauskaudellaan. Hän todella haluaa tehdä maaleja ja lisäksi Panarinilla on onnistumisten myötä mieletön määrä itseluottamusta ja energiaa. Kun hän on jäällä, jokaisessa vaihdossa tapahtuu. Sen te näitte itsekin tänään, kehuu joukkuekaveri Jonathan Toews Panarinia NHL.comilla.

Myös päävalmentaja Joel Quenneville yhtyi ylistyslauluun.

– Onhan hän ollut huikea. Keskittyminen, kokonaisvaltaisuus, kaikki. Hänellä on ketjulleen valtavan suuri merkitys. Panarin tuo paljon lisää ylivoimapeliimme ja kiekolliseen peliin, mutta myös puolustamiseen. Häntä on ollut todella hauska katsella heti ensimmäisestä päivästä alkaen, valmentaja hehkutti.

– Hän selvästi nauttii pelaamisesta ja yhdessä Patrick Kanen kanssa he tekevät toisistaan jopa vielä parempia pelaajia.