Valtteri Bottas jäi kauas kärjestä Azerbaidzhanin osakilpailun harjoituksissa. Toisen harjoituksen nopeinta vauhtia piti Ferrarin Charles Leclerc.

Leclerc oli nopein perässään Red Bullin kuskit Sergio Perez ja Max Verstappen. Perässä seurasivat Fernando Alonso ja Carlos Sainz. Perez oli ensimmäisen harjoitusosion nopein ennen Leclerciä ja Verstappenia.

Mercedeksen vauhti ei tunnut löytyneen vieläkään eikä hopeanuoli ennättänyt kärkitallien vauhtiin. George Russell oli toisissa harjoituksissa seitsemäs ja Lewis Hamilton vasta 12.

Valtteri Bottaksen Alfa Romeon ongelmat perjantaisissa harjoituksissa jatkuivat, kun hän päivän molemmissa harjoituksissa vasta 15.

Lauantaina Azerbaidzhanissa ajetaan vielä kolmannet harjoitukset ennen aika-ajoja ja sunnuntain kilpailua.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.