Valioliigaseurojen omistus karkaa Brittein saarten ulkopuolelle: Burnley egyptiläisen miljardöörin haltuun

Vain yhden pisteen alkukauden viidestä ottelustaan saanut Burnley on tukalassa tilanteessa sarjataulukon hännillä. Seura on ollut myös haluton ostamaan uusia pelaajia, sillä juuri sulkeutuneessa siirtoikkunassa ”The Clarets” sijoitti kaikista Valioliigaseuroista vähiten uusiin pelaajiin.

Syy pelaajakauppojen nihkeyteen nykyisten omistajien taholta on nyt saamassa selityksen, sillä ruoka -ja juomateollisuudella omaisuutensa hankkinut egyptiläinen Mohamed El Kashashy on vahvoilla seuran uudeksi omistajaksi.

Burnleyn hinnaksi on brittitietojen mukaan muodostumassa n 200 miljoonaa puntaa, ja tällä tietoa kauppa on menossa läpi Valioliigan elimissä lähiviikkojen aikana.

Uusi omistaja pääomineen on tervetullut uutinen ainakin seuran managerille Sean Dychelle. Dyche ei ole kritisoinut seuraa, mutta on todennut lakonisesti, ettei hänellä ole ollut hankintabudjettia uusiin pelaajiin viimeiseen kahdeksaan vuoteen.

Helpotusta ei Burnleylle ole pelikentillä luvassa ainakaan tulevana viikonloppuna, sillä se kohtaa kotonaan kovassa iskussa olevan Chelsean. Näet ottelun V Sport urheilukanavalla ja Viaplay.fi:ssä lauantaina 31.10. klo 17.00 alkaen.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta