Uusi NFL-kausi käynnistyi perjantain vastaisena yönä Buffalo Billsin ja mestari Los Angeles Ramsin välisellä ottelulla, mutta toden teolla uusi kausi saadaan käyntiin sunnuntai-iltana.

Unibetin NFL Green Zone -podcast ennakoi tuoreimmassa jaksossaan avausviikon mielenkiintoisimmat aiheet ja ottelut. Yhdeksi sunnuntain ennakkoon odotetuimmista otteluista nousee uutta tulemistaan tekevän Miami Dolphinsin sekä 2000-luvun dynastia New England Patriotsin välinen AFC Eastin kamppailu.

– Vastakkain kaksi aivan toistensa vastakohtaa. Patriots on täydellisessä syöksykierteessä. Kukaan ei tiedä, mitä siellä taustalla oikeasti tapahtuu. Sitten on Dolphins, joka on näyttänyt vuosittain vahvistumisen merkkejä, NFL Greenzonen asiantuntija Ville Terenius ennakoi podcastissa.

– Tässä ottelussa selviää nyt paljon. Paljon kysymysmerkkejä ilmassa. Mä en tiedä mikä tuo Patriots oikein on ja mitä ne haluaa tehdä. Nyt nähdään ensimmäinen maistiainen. Kuka kutsuu pelejä hyökkäyksen puolella: Matt Patricia vai Bill Belichik? podcastin isäntä Mikko Koikkalainen jatkaa.

Voit kuunnella NFL Green Zonen tuoreimman jakson kokonaisuudessaan täältä.