Formula ykkösiin mukaan tuleva amerikkalainen Haas uskoo kuljettajiensa Esteban Gutierrezin ja Romain Grosjeanin täydentävän toisiaan erinomaisesti tiimin debyyttikaudella.

Haas lähtee kauteen Ferrarin moottoreilla ja vaihdelaatikoilla, auton runko on tehty yhteistyössä Dallaran kanssa.

Grosjean ajoi viime kaudella Lotuksella ja Gutierrez toimi Ferrarin testikuljettajana. Aiemmin hän on ajanut kaksi kautta Sauberilla.

– Gutierrez on ollut hyvässä vauhdissa simulaattorissamme. Hänellä on kokemusta Ferrarin autoista, joten uskoisin että hän on tässä vaiheessa hiukan edellä Grosjeania, tiimin omistaja Gene Haas kertoi Sport Business Dailylle.

– Grosjean puolestaan ajoi koko viime kauden, joten hän tuntee radat ja rengasstrategiat paremmin. Meillä ei sitä tietämystä muuten tiimissä olisi. Romanilla on tuo etu puolellaan, mutta Gutierrez saa etua siitä, että hän tuntee kalustomme jo ennalta. Uskon että nämä kaverit täydentävät toisiaan hienosti ja saamme tästä aikaan oikein hyvän paketin.

Samalla Haas kuitenkin myöntää, että uutena tiiminä heillä on etumatkaa muihin kurottavana.

– Suurin osa tiimeistä pitää kirjaa kaikesta joka ikisessä kilpailussa. He tekevät muistiinpanojaan ja huomioitaan kisa kisalta vuodesta toiseen. Me vasta alamme tehdä omaa muistikirjaamme, joten totta kai siitä on etua muille meihin nähden, Haas sanoi.