Brasilia onnistui voittamaan ainoastaan Haitin Copa American alkulohkossaan, Ecuadoria ja Perua vastaan se ei saanut tehdyksi yhtään maalia.

Ecuadorin kanssa peli päättyi maalittomana, viime yönä Peru oli parempi 1-0. Voitto oli Perulle ensimmäinen Brasiliasta 31 vuoteen. Saman tien alkoivat spekuloinnit valmentaja Dungan potkuista, jotka lienevätkin vain ajan kysymys.

Ottelun ainoa maali oli kiistanalainen, sillä Perun Raul Ruidiaz näytti laittavan pallon maaliin maradonamaisesti ”Jumalan kädellä”. Maali hyväksyttiin erotuomarien pitkien neuvottelujen jälkeen.

– Kaikki näkivät, mitä tänään tapahtui. Emme voi tehdä asialle mitään. Tämä oli todella kyseenalainen ottelu. Me hallitsimme peliä, mutta se, mitä lopussa tapahtui ei ollut kiinni pelaajista ja valmentajista, valmentaja Dunga manaili ESPN:llä ottelun jälkeen.

– Kun käytössä olisi kaikenlaista teknologiaa, niin kysyn, miksi ihmeessä sitä ei käytetä? Tuomarit keskustelivat mikrofonin välityksellä jonkun muun kanssa, miksi eivät keskenään? Todella omituista, Dunga jatkoi katkerana.

Tasapelikin olisi riittänyt Brasilialle lohkovoittoon.