UFC-supertähti Khabib Nurmagomedovin paluu yhä kauempana – ”Elän nyt itselleni”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelumaailma kohahti viime marraskuussa, kun voittamaton dagestanilainen Khabib Nurmagomedov ilmoitti Justin Gaethjesta ottamansa voiton jälkeen jättävänsä ottelemisen. Siitä saakka moni on odottanut päätöksen pyörtämistä, mutta ilmeisen turhaan.

Vapaaottelujärjestö UFC:n nokkamies Dana White on useampaan kertaan houkutellut Nurmagomedovia takaisin kehään, mutta suotta. Saldo 29-0 jäänee lopulliseksi. Nurmagomedov itse kertoo nauttivansa elämästään nyt.

– Joka päivä heräsin aamulla ja aloitin harjoittelun, illalla kehoni oli aivan poikki, koska olin vedättänyt sen äärimmilleen, Nurmagomedov kertoi Esquire Middle Eastille.

– Haluan vain elää elämää, jossa voin ottaa edes pienet nokoset ennen lounasaikaa, elää itselleni, enkä omistautua 100-prosenttisesti urheilulle.

Lajin parissa Nurmagomedov kuitenkin jatkaa edelleen.

– Nyt kun en enää itse harjoittele, minulla on lähellä ihmisiä – veljiä ja ystäviä – jotka nyt kamppailevat huipputasolla. On ehkä viisi tai kuusi, joille rakennamme uraa ja autan heitä, harjoittelen heidän kanssaan ja jaan kokemuksiani…

– Tiettyyn pisteeseen saakka tätä voisi kutsua valmentamiseksi, mutta en aio kokonaan ryhtyä valmentamaan. Olen vain paikalla jakamassa kokemustani.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.