Kanada hyödynsi massiivisella tavalla kapteeninsa Kevin Bieksan ruhjomisen Tshekkiä vastaan.

Tshekin Jan Kovar kopautti Bieksalta veret suusta ottelun toisessa erässä Kanadan johtaessa 2-1 ja sai tilanteesta viiden minuutin rangaistuksen ja suihkukomennuksen.

Seuranneella ylivoimalla Kanadan Nathan McKinnon ja Morgan Rielly venyttivät Kanadan johdon 4-1:een. Nämä osumat riittivät juuri ja juuri voittoon.

Tshekki meni ottelussa 1-0 -johtoon Roman Cervenkan maalilla ensimmäisessä erässä. Kanadan tasoituksen teki vielä samassa erässä Joel Ward ja Kyle Turris vei sen 2-1 -johtoon toisessa erässä ennen Kovarin jäähyä.

Tshekki tuli päätöserässä hienosti maalin päähän, kun Jiri Novotny ja Tomas Hertl kavensivat, mutta sen NHL-tähtien Jaromir Jagrin ja Jiri Hudlerin viime minuuttien jäähyt vesittivät haaveet tasoituksesta.

Kanada voitti lopulta 4-3.