TPS:n uusi maalivahti: ”Odotusarvoni on voittaa”

TPS esitteli Pitsiturnauksessa uuden maalivahtinsa, venäläisen Andrei Kareevin. Ensimmäisten arvioiden mukaan TPS on löytänyt etsimänsä: urallaan 141 ottelua KHL-kaukaloissa pelannut Kareev halusi uuden haasteen ja se löytyi Turusta.

– Olosuhteet Venäjällä ja KHL:ssä olivat sellaiset, että seuran vaihtaminen oli edessä. Se oli selvä asia. Halusin uuden haasteen ja samalla myös mahdollisuuden kasvaa entistä paremmaksi maalivahdiksi. Siksi valitsin TPS:n, Kareev kertoi TPS:n verkkosivujen haastattelussa.

– TPS oli kiinnostunut minusta ja tiesin valmennuksesta (Raimo) Helmisen ja (Ari) Moisasen. Myös Erkka Westerlundilla oli vaikutusta siihen, että saavuin tänne. Kyseessä on iso ja perinteikäs seura, joka kuuluu palauttaa voittavan jääkiekon aikakauteen. Siitähän tässä on loppujen lopuksi, eikö?

Yksi iso syy TPS:n valintaan johtui juuri valmennuksesta.

– Jokainen uusi kokemus on mahdollisuus päästä eteenpäin. Koen, että pystyn kehittymään nimenomaan Moisasen valmennuksessa kaikista parhaiten. Kun tähän yhtälöön lyödään päälle laadukas ja yhtenäinen arki koko joukkueen osalta, niin näen edessäni paljon hyviä asioita, Kareev sanoo TPS:n haastattelussa.

Andrei Kareev on asettanut itselleen kovat tavoitteet, jotka sopivat varmasti myös TPS:n kannattajille ja muulle joukkueelle.

– Oma odotusarvoni tulevasta kaudesta on nimenomaan voittaa! Millään muulla ei ole väliä. Jos pystyn torjunnoillani auttamaan joukkuetta voittamaan, niin olen tyytyväinen.

Lähde: www.hctps.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.