TPS joutui maalivahtikaupoille

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

TPS:n maalivahti Rasmus Tirronen joutuu seuran verkkosivujen mukaan vammansa myötä leikkauspöydälle. Tirronen operoidaan 27. tammikuuta, joka tarkoittaa samalla TPS-vahdin kauden päättymistä ennenaikaisesti.

– Olen pelannut jo tovin omasta tahdostani vamman kanssa, sillä olen halunnut olla joukkueen käytettävissä. Vamma on kuitenkin äitynyt sen verran pahemmaksi, että on fiksumpaa laittaa mies kuntoon, jotta olen täydessä pelikunnossa, kun ensi kausi käynnistyy, taustoittaa tällä kaudella TPS:n ykkösmaalivahdin tontin itselleen ottanut Tirronen.

– Leikkaus on kuitenkin vasta viikon päästä, joten olen käytettävissä siihen saakka, mikäli minä ja valmennusjohto yhdessä koemme, että pystyn auttamaan joukkuetta, jatkaa Tirronen.

Taisteluun pudotuspelipaikasta mukaan noussut TPS haluaa taata maalivahtiosaston iskukyvyn runkosarjan panosten kasvaessa ja niinpä Tirrosen korvaajaksi Turkuun siirtyy ruotsalainen Erik Källgren, 23. 191-senttinen ja 90-kiloinen Källgren liittyy TPS:n joukkueen mukaan tulevana maanantaina.

Lähde: TPS:n verkkosivut

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!