TPS ammensi oppia CHL:stä – ” Tämä on erittäin mahtava sarja

TPS:n kohtalo Champions Hockey Leaguessa oli sinetöity jo ennen Växjö Lakersin kohtaamista ja turkulaisten urakka tämän kauden CHL:ssa päättyi 2-4 (0-2, 0-1, 2-1)-tappioon.

Växjö karkasi jo kolmen maalin johtoon ennen kuin TPS sai kolmannen erän lopulla maalihanat auki Eetu Liukkaan ja Mikael Pyyhtiän toimesta. Kiri ei kuitenkaan riittänyt loppuun saakka, kun Växjö iski vielä viimeisellä sekunnilla tyhjään maaliin sinetin pelille.

– Ensimmäisessä erässä emme oikein saaneet pelistä kiinni ja Växjö hallitsi peliä. Toisessa erässä olimme jo vähän enemmän kiekossa kiinni ja kolmannessa aloitimme nousun, mutta ei aivan riittänyt. Meillä oli nuoria pelaajia mukana ja tämä oli heille hyvää kokemusta. Harmi, etteivät eväät riittäneet tällä kertaa voittoon saakka, TPS-luotsi Jussi Ahokas kertasi peliä CHL:n tiedotteessa.

Vaikka TPS jäi lohkossaan viimeiseksi, niin Ahokas kehui kilpailun antia.

– Tämä on erittäin mahtava sarja. Pääsimme pelaamaan Euroopan huippujoukkueita vastaan ja niistä jäi positiiviset fiilikset. Jatkopaikkamme meni kahteen ensimmäiseen peliin, jotka meidän olisi pitänyt voittaa. Pelasimme niissä laadukkaasti, mutta maalinteko tökki niissä peleissä pahasti. Toivotaan, että pääsisimme pelaamaan näitä pelejä uudestaan myös ensi vuonna.

Lähde: CHL:n tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.