Manchester Unitedissa ja Chelseassa täydellisesti flopannut kolumbialaiskärki Radamel Falcao vihjaa, että saattaa siirtyä hyvinkin pian Yhdysvaltojen MLS:ään.

Falcao on edelleen Monacosta lainalla Chelseassa, mutta peliaikaa ei ole irronnut juuri lainkaan. Hän iski 2011-2013 Atletico Madridille peräti 70 maalia, mutta sen jälkeen alkoi raju alamäki. Kolmen edellisen kauden aikana maaleja on syntynyt Monacossa 14, Manchester Unitedissa neljä ja Chelseassa ainoastaan yksi.

Vaikka ura on rajussa syöksyssä, Falcao etsii ainakin vielä pelipaikkaa Euroopasta.

– Olen ilman muuta kiinnostunut pelaamaan MLS:ssä, mutta vielä tässä vaiheessa uraani etsin pelipaikkaa ensisijaisesti Euroopasta. Uskon että pystyn vielä pelaamaan jokusen vuoden Euroopan huippuliigoissa, Falcao sanoi Sportskeeda-sivuston mukaan.

– Seuraan MLS:ää koko ajan tarkasti, siellä pelaa kolumbialaisia kavereitani sekä kovan luokan pelimiehiä kuten Kaká, Andrea Pirlo ja Giovani dos Santos.

– Uskon että liiga voi kehittyä lähivuosina paljon nykyistä suuremmaksi ja paremmaksi, koska heillä on kaikki edellytykset siihen, Falcao sanoi.