1. Mihail Grabovski

Ainoa Valko-Venäjän pelaaja, joka pelaa tällä hetkellä NHL:ssä. Washington Capitalsia edustava Grabovski on nopea ja taitava sentteri. Hänellä on hyvä kiekonkäsittelytaito. Grabovski on melko tasainen tehopisteiden iskijä. Hän on hyvä jakamaan syöttöjä ja miehen pelisilmä toimii. Grabovskin suurin heikkous on fyysisyyden puute.

2. Sergei Kostitsyn

Kostitsyn on taitava kiekon kanssa ja siksi erittäin vaarallinen pelaaja. Kostitsynillä on hyökkäyssuuntaan hyviä oivalluksia. Hän tykkää pitää kiekkoa lavassaan ja itseluottamusta kaverilta löytyy. Kostitsyn ei ole kovin ahkera puolustussuuntaan ja hän kiukuttelikin itsensä ulos Montreal Canadiensin joukkueesta kaudella 2009-2010. Asenne ilmeisesti lopulta vei Kostitsynin kokonaan pois Pohjois-Amerikasta ja hän edustaa tällä hetkellä KHL-joukkue Avangard Omskia.

3. Andrei Kostitsyn

Sergei Kostitsynin isoveli Andrei pelaa tällä hetkellä myös KHL:ssä. Andrei Kostitsyn edustaa Traktor Tsheljabinskia. Hän on taitava kiekonkäsittelijä ja hänellä on erittäin terävä rannelaukaus. Kostitsynin lempinimi AK-46 (Andrei Kostitsyn, pelinumero 46) viittaa neuvostoliittolaiseen rynnäkkökivääriin AK-47:ään. Kostitsynin veljekset pelasivat yhdessä niin Montreal Canadiensissa kuin Nashville Predatorsissakin.