Vuosien ajan kärsivällistä uudelleenrakennusta tehnyt Miami Dolphins on noussut yhdeksi kuluvan NFL kauden tuhkimotarinoista.

Joukkue on napannut kymmenestä pelistään seitsemän voittoa tarjoten siinä sivussa faneille huippuviihdyttävää jalkapalloa. Asiaan ottaa tuoreessa Unibetin NFL Green Zonen -podcastin jaksossa kantaa myös podcastin isäntä Mikko Koikkalainen.

– Miami Dolphinsin hyökkäys on syytä nostaa esille, jos ei sitä ole tullut tarpeeksi kehuttua. Herranjestas miten voi laitahyökkääjät olla auki koko ajan.

– [Pelinrakentaja] Tua Tagovailoa pelaa tällä hetkellä kovalla tasolla, mutta [päävalmentaja] Mike McDaniel… en uskonut että se on näin hyvä! Aukot, mistä [keskushyökkääjä] Raheem Mostert juoksee, on sellaisia josta menisi henkilöauto läpi! Sitten kun heitetään, niin [laitahyökkääjä] Tyreek Hillin kolmen jaardin säteellä ei ole ketään.

– Tällä hetkellä mun mielestä liigan viihdyttävin hyökkäys katsoa, koska siellä tapahtuu niin paljon asioita ja kokonaisuus toimii niin hyvin, ettei kenenkään tarvitse olla supermies, NFL-asiantuntija ylistää Dolphins hyökkäystä sekä pelikutsuista vastaavaa joukkueen päävalmentajaa.

Voit kuunnella koko jakson täältä.