Kauden ensimmäinen Metroderby päättyi Helsingissä HJK:n ja Hongan välillä 1-1 tasapeliin. Honka oli kuskin paikalla ensimmäisellä jaksolla, HJK toisella. Hongan Huuhkajissakin esiintynyt puolustaja Robert Ivanov harmitteli sitä, että Honka jäi tasapeliin.

– Tulos harmittaa, meillä oli avaimet voittoon tänään. Pelasimme suht ehjän pelin. Toisen puoliajan alku oli vähän nihkeä ja päästimme hölmön tasoitusmaalin, Ivanov kertoi Hongan verkkosivuilla.

– Ei voi sanoa, että olisimme tyytyväisiä 1-1 tulokseen HJK:n vieraana, mutta ei tässä päätä pensaaseenkaan pidä laittaa.

Hongalle tasapeli oli jo kauden seitsemäs. Kolme ottelua on päättynyt Hongan voittoon, joten ryhmä jatkaa HJK-vierailunkin jälkeen Veikkausliigassa ainoana tappiottomana joukkueena. Ivanov uskoo, että tasapelit kääntyvät voitoiksi tuota pikaa.

– Meillä on kopissa erittäin hyvä tunnelma. Tiedostamme, että nämä pelit pitäisi pitkässä juoksussa saada käännettyä voitoksi. Meillä on hyvä joukkue, hyvä henki ja teemme hyvin asioita, joita harjoittelemme.

– Luotamme vain omaan juttuumme, niin kyllä niitä voittoja sieltä tulee, Ivanov sanoi Hongan verkkosivuilla.