Tanska selätti kentän ulkopuoliset ongelmat ja kaatoi Walesin kotikentällään luvuin 2-0 Nations Leaguen avausottelussaan.

Kotijoukkueen molemmat maalit teki keskikenttätähti Christian Eriksen. Hän viimeisteli ensimmäisen osumansa runsaan puolen tunnin pelaamisen jälkeen. Toisella puoliajalla Eriksen laukoi 2–0-lukemat rangaistuspotkusta, kun ottelua oli takana 63 minuuttia.

Wales oli muutamaa yksittäistä väläystä lukuun ottamatta ottelussa enimmäkseen ottavana osapuolena. Tanska puolestaan olisi voinut tehdä lisäosumiakin. Wayne Hennessey torjui kaksi kertaa upeasti tanskalaisten laukauksen.

Jalkapalloliitto ja pelaajayhdistys solmivat syyskuun loppuun asti kestävän väliaikaisen sopimuksen, jonka myötä normaalit A-maajoukkuepelaajat pelasivat ottelussa.

Tanskan ja Walesin kanssa samassa Nations Leaguen lohkossa pelaa myös Walesille torstaina maalein 1-4 hävinnyt Irlanti.