Viikonloppuna on luvassa varsinainen talviurheilun superviikonloppu, johon kuuluvat mm. maailmancupin kisat Falunista sekä lentomäen maailmanmestaruuskisat Norjan Vikersundista. Elisa Viihde Viaplayssa nähdään viikonlopun aikana yhteensä 27 Viaplay Talvi -lähetystä eri kilpailuista, joista kaikki Falunin maastohiihtokisat yksinoikeudella.

Maastohiihdon maailmancup huipentuu Falunissa. Perjantaina on ohjelmassa perinteisen sprintti ja lauantaina hiihdetään miesten 15 km ja naisten 10 km vapaalla hiihtotavalla. Sunnuntaina Falunissa on vuorossa kaksi erillistä viestikisaa. Ensin hiihdetään 4×5 km sekaviesti, ja maailmancup-kauden päättää sekaviestinä kilpailtava pariviesti.

Iivo Niskanen ottaa viikonloppuna historiallisen cupin voiton ja kristallipallon. Lisäksi Niskanen on ykkönen maailmancupin kirikilpailussa. Krista Pärmäkoski puolestaan tavoittelee pääsyä kokonaiscupin kärkikolmikkoon.

– Krista Pärmäkoski on ollut loistavassa vauhdissa. Uskon että hän kerää sprintistä ja kympiltä hyvän pistemäärän, jolloin hänellä on sauma maailmancupin kakkossijaan. Iivo voi jo nautiskella normimatkojen kristallipallostaan, luonnehtii Viaplay Talven asiantuntija Sami Jauhojärvi.

Lähde: NENT Groupin tiedote