Suomalaisjoukkueiden vaikeaksi ennakoidut ottelut Eurooppa-liigassa menivät tuloksellisesti penkin alle. Jokaisessa kolmessa ottelussa suomalaisedustaja teki vahvan taistelun, mutta jatkopaikkoihin se ei riittänyt.

Hongan ottelu AGF:aa vastaan Tanskassa ratkesi vasta viime hetkillä Hongan haettua riskillä tasoitusta. Ilves ja Shamrock pelasivat maratonmaisen rangaistuspotkukilpailun Irlannissa ja se päättyi lopulta irlantilaisten voittoon. Kolmannessa kohtaamisessa Inter venytti ottelun jatko-otteluun unkarilaista Honvedia vastaan, mutta tappio tuli lukemin 1-2.

– Olen pettynyt tulokseen ja samalla olen ylpeä joukkueesta. He pelasivat hyvin tänään ja heidän täytyy olla ylpeitä siitä, Interin valmentaja Jose Riveiro kertoi Interin sivuilla.

– Ottelu meni pitkälti ennakkokaavailujen mukaan. Pystyimme pitämään heidän joukkueensa pitkänä ja kaukana meidän maalista. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme pitkiä aikoja ottelusta parempia kuin meidän vastustaja 70 metrin matkalla. Hyökkäyskolmanneksella emme onnistuneet.

Suomalaista joukkueista euro-otteluissa on mukana vielä KuPS, joka pelaa Eurooppa-liigan seuraavalla karsintakierroksella.