Tähtiselostaja: ”Jos ja kun Haaland tekee maalin…”

© Kuva: Getty Images

Viasatin tähtiselostaja Mikko Innanen on puikoissa, kun Bundesliigassa pelataan lauantaina ottelu Wolfsburg-Dortmund. Innanen muistuttaa, että Wolfsburgille Dortmund on ollut todella kova pala purtavaksi viime vuosina.

– Dortmund on ollut Wolfsburgille paha piikki lihassa. Wolfsburg ei ole voittanut yhtään yhdeksästä edellisestä keskinäisestä pelistä Bundesliigassa eikä tehnyt viidessä viime pelissä maaliakaan, Innanen ennakoi ottelua SuomiFutis -sivustolla.

Ottelun seuratuin pelaaja on jälleen kerran Erling Haaland. Norjan superlupaus on fokuksessa niin kentällä kuin varmasti ottelun jälkeenkin.

– Jos ja kun Haaland maalin tekee, niin on mielenkiintoista nähdä, onko hän sanavalmiimpi haastattelussa kuin viimeksi, Viasatin selostaja Innanen miettii.

– Hänen isänsähän ihmetteli, että miksi haastattelusta näytettiin vain 20 sekunnin klippiä, josta hänestä saatiin ujo ja ylimielinen kuva, Innanen taustoittaa.

Onkin todennäköisestä, että Haaland antaa tekojensa puhua, jälleen. Suomen mediassa Haalandin vastaukset, julkaistussa versiossa, toivat mieleen Kimi Räikkösen – eli Härmässä vähäsanaisuutta ja vastausten ytimekkyyttä pidetty kovinkaan pahana asiana.

Ottelu Wolfsburg-Dortmund Viasatilla ja Viaplay -palvelussa alkaa 16.20.