Susijengin kippari Shawn Huff pelaa vahvaa kautta Frankfurtin riveissä.

Frankfurt voitti EuroCupin alkulohkossaan kuusi peliä ja hävisi neljä, joka oikeutti lohkossa kolmanteen sijaan heti Kazanin ja Malagan jälkeen.

Huff oli tyytyväinen joukkueen otteisiin alkulohkossa.

– Pääsimme tavoitteeseemme eli lohkosta jatkoon. Moni ulkopuolinen ei varmasti odottanut meidän pääsevän jatkoon, Huff analysoi Basket.fin haastattelussa.

Vaikka pelit EuroCupissa ovat sujuneet mallikkaasti, niin Saksan Bundesliigassa on ollut tahmeampaa. Joukkue on sarjassa sijalla 11. voitettuaan 12 ottelustaan vain viisi.

– Välillä Bundesliigassa on ollut vaikeaa. Kahta sarjaa pelatessa tarvitaan leveä materiaali ja Bundesliigassa budjettimme on varmaan aika lailla keskitasoa. Bundesliigassa vastustajat pääsevät usein valmistautumaan meitä vastaan koko viikon, kun taas me joudumme niihin parin päivän valmistautumisella. Se on näkynyt Bundesliigassa pieninä vaikeuksina. EuroCupissa lähtötilanne joukkueilla on tasaisempi, kun molemmat pelaavat kahdesti viikossa. Tässä on kuitenkin paljon kautta jäljellä ja aikaa napata voittoja, Huff pohtii.

Huff pääsee uuteen vuoteen hyvistä lähtöasetelmista, sillä mies on terve ja hän on pelannut vahvasti viime aikoina.

– Olen välttynyt isommilta loukkaantumisilta, jota voidaan pitää tässä iässä pienenä ihmeenä, 34-vuotias konkari naurahtaa.

– Olen pelannut viime aikoina hyvin ja tällä hetkellä pelaan varmasti kauden tähän mennessä parasta korista, Huff jatkaa.

EuroCupin jatkolohkojen ottelut käynnistyvät keskiviikkona 2.1. ja jatkolohkojen viimeiset ottelut pelataan 6.2. Frankfurt aloittaa pelit torstaina 3.1. Ulmia vastaan.

Lähde: Basket.fi