Terävästi puolustanut ja kokoylivoimaansa hyödyntänyt Australia sai lisäpontta kolmanteen Suomi-kohtaamiseensa parin viikon sisään, kun Susijengi onnistui upottamaan ensimmäisestä 18 kolmen pisteen heittoyrityksestään vain yhden. Susijengin korintekotuska jatkui ottelun loppuun ja Australia nautiskeli Strasbourgissa nimiinsä 80–57 (40–24)-revanssivoiton.

Susijengi johti Australiaa vielä parin minuutin pelin jälkeen Gerald Lee juniorin onnistumisten myötä pisteissä 3-6, jonka jälkeen sinivalkoisten ilonaiheet loppuivat kuin seinään.

Australia osoitti scoutanneensa Susijengin hyökkäyspään tuplaukset erinomaisesti, ja nopea pallonliike takasi Strasbourgin ottelun kotijoukkueelle kosolti vapaita heittopaikkoja. Johtoon päästyään Australia alkoi käyttää kokoylivoimaansa röyhkeästi hyödykseen dominoimalla levypallopeliä ja hankkiutumalla jatkuvasti vapaaheittoviivalle.

Susijengi suti avauspuoliskolla 16 kolmen pisteen heittoyrityksistään peräti 15 korirautoihin, ja Australia johti tauolla 16 pisteellä lukemissa 40–24.

Kolmas jakso jatkui suomalaisittain tervanjuontina aivan loppuhetkilleen, jolloin Teemu Rannikon perättäiset kolmoset alkoivat elätellä toiveita suomalaisleirissä. Susijengi alkoi saada puolustuspäässä stoppeja ja Erik Murphy nosti päätösjakson alussa joukkueensa 12 pisteen päähän (60–48), mutta Australia ryhdistäytyi uudelleen ja juoksi 23 pisteen voittoon.

Susijengistä Sasu Salin (6/2) ja Matti Nuutinen (4/4) pelasivat parhaalla energiatasolla.